Mog red Renk pigmentlerini aktifleştiren renkte canlılık ve kalite için uygulayabileceğiniz bitkisel menşeli organik bir sıvı gübredir. daha koyu bir kırmızı capcanlı pembeler göz alan Sarılar daha güzel morlar mükemmel renklerde bitkiler, meyveler ve çiçeklere ulaşmanızı sağlar. Görsel bir Şölen oluşturur pazar değeri daha yüksek ürünler elde etmenizi sağlar. Renk de kalitenin yanı sıra aroması daha yüksek Daha lezzetli meyveler oluşturur. Uyguladıktan sonra 4-7 gün içerisinde meyvede olgunlaşma aroma ve lezzet artışı 7-8 günden sonra ise renk kalitesinde artış sağlar. Uygulama. 100 litre suya 500 cc. 1 dekar / iki litre kapya, Şili biberi, domates, kararanfil, gül, gerbera, patlıcan
İÇERİK | |
---|---|
Organik Madde | % 25 |
Toplam Üret + Organik Azot | % 5 |
Toplam Fosfor Penta Oksit | % 10 |
Suda Çözünür Potasyum | % 5 |
PH | % 6 – 8 |
Kullanım Alanları Yapraktan ve Damlama Suyu ile Topraktan Kullanım Miktarları Aşağıdaki Tabloda Belirtilmiştir.
KULLANIM ALANI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SUYU İLE |
---|---|---|
Açık Alan Sebzelerinde | 100 Litre Suya 500 ml | 1500 – 2500 ml / Dekar |
Sera Sebzeleri | 100 Litre Suya 500 ml | 1500 – 2500 ml / Dekar |
Muz | 100 Litre Suya 500 ml | 2500 – 3000 ml / Dekar |
Çilek | 100 Litre Suya 500 ml | 1500 – 2000 ml / Dekar |
Y. Çekirdekli Meyveler | 100 Litre Suya 500 ml | 1500 – 2500 ml / Dekar |
S. Çekirdekli Meyveler | 100 Litre Suya 500 ml | 1500 – 2000 ml / Dekar |
Bağlarda | 100 Litre Suya 500 ml | 1500 – 2000 ml / Dekar |
Narenciye, Zeytin Ağacı | 100 Litre Suya 500 ml | 1500 – 2000 ml / Dekar |
Endüstri Bitkilerinde | 300 – 500 ml / Dekar | 1000 – 2000 ml / Dekar |
Yem Bitkilerinde | 300 – 500 ml / Dekar | 1000 – 2000 ml / Dekar |
Tahıllarda | 300 – 500 ml / Dekar | 1000 – 2000 ml / Dekar |
Süs Bitkilerinde | 100 Litre Suya 500 ml | 500 – 800 ml / Dekar |